Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Αναβολή της πρώτης γενικής συνέλευσης στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
06.10.12

Της Χαράς Σαριδάκη

Ίδια γεύση με την περσινή όσον αφορά στην απαρτία των γενικών συνελεύσεων στην Ομοσπονδία, καθώς και στην προχτεσινή απόπειρα συγκέντρωσης των απαραίτητων 80 αντιπροσώπων, μόνο 50 έδωσαν το παρών, με αποτέλεσμα να αναβληθεί μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέντευξη τύπου και διαμαρτυρία για την Χρυσή Αυγή στην Αστόρια Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
06.10.12

Νέα Υόρκη
Άμεσο ήταν το πρώτο στίγμα αντίδρασης της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή μας , ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε χτες στην πλατεία Αθηνών στην Αστόρια με πρωτοβουλία του συνηγόρου του πολίτη Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο και των Ελληνοαμερικανών πολιτικών της περιοχής ,αρκετοί ομογενείς και εκπρόσωποι οργανώσεων καταδίκασαν την δημιουργία πυρήνα της Χρυσής Αυγής στην Νέα Υόρκη.

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοίνωση του Ελληνικού υπουργείου Οικονομικών Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
04.10.12

 

Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδεμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα.

Τελευταία ανανέωση ( 05.10.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέντευξη του υφυπουργού εξωτερικών Κωνσταντίνου Τσιάρα στα Ομογενειακά ΜΜΕ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
28.09.12

Του Σάκη Σερέτη

Στα τεκταινόμενα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού και στο δικαίωμα ψήφου των ομογενών επικεντρώθηκαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο γραφείο τύπου Νέας Υόρκης ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα αποδήμου Ελληνισμού Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Τελευταία ανανέωση ( 28.09.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
27.09.12

Η Oμοσπονδία Eλληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης το γεγονός που είναι 501 (3c) μη κερδοσκοπική οργάνωση δεν συνδέει, δεν προάγει, ή επικυρώνει, οποιαδήποτε πολιτική οργάνωση στην Ελλάδα ή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Τελευταία ανανέωση ( 28.09.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: “Δανειστήκαμε χρήματα και πρέπει να τα δώσουμε πίσω” Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
27.09.12

Του Σάκη Σερέτη

“Δεν είμαστε ξένοι αλλά γνώριμοι από παλιά” τόνισε ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, στην ομιλία που απηύθυνε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό προξενείο Νέας Υόρκης προς τους εκπρόσωπους των ομογενειακών οργανώσεων της ευρύτερης περιοχής και παράλληλα ενημέρωσε τους καλεσμένους, για το επικείμενο ραντεβού που είχε οριστεί με την Αμερικανίδα ομόλογο του Χίλαρι Κλίντον στις 6.30 την ίδια ημέρα.

Τελευταία ανανέωση ( 27.09.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανοικτή συζήτηση του Υφυπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Τσιάρα με τους Ομογενείς στην Αστόρια Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
25.09.12

Του Σάκη Σερέτη

Στον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ομογένειας και την θετική αξιοποίηση των δυνατοτήτων του απόδημου Ελληνισμού αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Τσιάρας, στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στην έδρα της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης στην Αστόρια.

Τελευταία ανανέωση ( 28.09.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περιορισμένη συμμετοχή στην πρώτη ανοιχτή συζήτηση των Ελληνοαμερικανών εκπαιδευτικών στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
24.09.12

Εμφανώς υποτονική ήταν η πρώτη του έτους συγκέντρωση, την οποία διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανών εκπαιδευτικών και ο σύλλογος Ελλήνων εκπαιδευτικών “Ο Προμηθέας” με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ η απουσία εκπροσώπων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η οποία διαχειρίζεται τις τύχες της Ελληνόγλωσσης παιδείας, καθώς επίσης και η ισχνή συμμετοχή των Ελληνοαμερικανών εκπαιδευτικών της ευρύτερης περιοχής , θα πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά τους διοργανωτές αυτής της συγκέντρωσης.

Τελευταία ανανέωση ( 25.09.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
21.09.12

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Τελευταία ανανέωση ( 22.09.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πλατεία Αθηνών Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
23.08.12

Τόπο συνάντησης και διασκέδασης των ομογενών, αποτελεί τους καλοκαιρινούς μήνες η πλατεία Αθηνών στην περιοχή της Αστόριας κάθε Τρίτη απόγευμα, καθώς ο ομώνυμος οργανισμός της πλατείας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, διοργανώνουν από κοινού καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπου η Ελληνική μουσική κατέχει τα πρωτεία.

Τελευταία ανανέωση ( 23.08.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 737 - 759 από 1198

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote